dimecres, 14 d’abril del 2010

Roquetencs


En aquests dies de celebració dels 160 anys de Roquetes com a municipi independent, em ve de gust parlar de tres roquetencs que, per diferents motius, aquests dies seran objecte d’especial i merescut reconeixement.

El primer d’ells és l’Albert Giné, recent arribat del Marroc, desprès d’aconseguir superar un nou repte acabant la que diuen és la cursa més dura del mon “Marathon des Sables”. Les 31 hores,6 minuts i 38 segons corrent pel desert del Sàhara, amb temperatures de 50 graus i carregat amb una motxilla de nou quilos que li destrossava l’esquena, son una mostra fefaent de la preparació física i mental de l’Albert, i del seu esperit de sacrifici que l’hi ha fet superar totes les dificultats.

Però el més bonic de la “gesta” de l’Albert, és la destinació de tots els beneficis econòmics que li pugui reportar la superació d’aquest repte a benefici de la lluita contra el càncer, deixant a la vegada un exemple de lluita i superació als que pateixen aquesta malaltia.

En aquests dies de cursa, he seguit el bloc de l’Albert, actualitzat diàriament per Tere, la seva novia, i m’ha impressionat el positivisme i els valors personals que transmet, sens dubte una magnífica teràpia per lluitar davant qualsevol repte, inclosa la superació d’una malaltia greu.

Enhorabona Albert, moltes felicitats pel teu esforç, el teu sacrifici i el teu exemple, com a esportiste i com a persona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada