dijous, 28 d’octubre del 2010

El Conseller Maragall al Marcel·lí Domingo de Roquetes

Avui visitava Roquetes el Conseller d’Educació Ernest Maragall per veure la part acabada de les obres d’ampliació del Col·legi Marcel·lí Domingo. Quan es va començar el nou curs, ja us en vaig parlar, però avui, acompanyant al Conseller, m’han semblat encara unes instal·lacions més magnífiques.
El cert es que l’esforç econòmic del Govern en matèria d’educació a tot el país, però d’una manera especial a les Terres de l’Ebre, no admet comparació possible amb qualsevol altre període històric. Avui lo Conseller tenia a la seva agenda la visita a les noves escoles del Mas de Barberans, Roquetes, Ginestar i la llar d’infants del Perelló, tan sols una petita mostra del molt que s’ha fet.
Després de la visita hem pogut compartir amb el Conseller una estona relaxada per parlar de present, i sobretot de futur. A Roquetes ens queda encara el repte de fer una Escola Bressol pública, natros la portàvem al programa, algun dels partits que governa (ERC) també, però, pel que sembla, per a ells no ha estat una prioritat. Per a natros ho segueix sent. D’això, entre d’altres coses, hem parlat amb l’Ernest Maragall.
Us deixo, un petit reportatge fotogràfic de tot plegat.
Bona nit i bona sort.
 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada