divendres, 12 de març del 2010

Força Volei Roquetes

Fins avui, no havia penjat encara cap comentari de caire esportiu. Aquesta setmana però el motiu s’ho mereix. El proper dissabte si les coses van amb normalitat, els equips de Cadets i Senior masculins del Club Volei Roquetes seran campions de les seves respectives competicions, els Cadets campions de Catalunya i els Senior campions de la lliga de Segona Divisió Catalana.

Certament, als esports, dits minoritaris, i tan poc professionalitzats com el Volei, l’esforç de formació de nois i noies joves en els valors esportius, representa un veritable sacrifici per a directius, entrenadors, pares i mares i els propis esportistes. Els recursos econòmics, sempre insuficients per realitzar activitats sense l’atenció mediàtica que mereixerien, suposen un autèntic repte, de vegades irresoluble, per poder participar en competicions on la manca d’equips al territori obliguen a fer desplaçaments setmana sí, setmana no, de molts quilòmetres i, per tant, d’alt cost econòmic. Si afegim a això, el cost d’àrbitres, fitxes, etcètera, és quasi be un miracle que aquests esports es mantinguin més enllà de ciutats més grans que la nostra o amb patrocinadors disposats a recolzar econòmicament l’activitat.

Però el cert és que ja son vint anys que el nostre Volei Roquetes, amb moltíssim esforç i il•lusió d’unes quantes persones admirables, manté un digníssim paper esportiu i de representació de la nostra Ciutat arreu de Catalunya. Malauradament, pocs roqueteros i roqueteres ho coneixen. Avui, son més de quaranta jugadors i jugadores que s’entrenen dos, tres cops a la setmana per millorar el seu nivell i practicar l’activitat esportiva que més els agrada. Tenim nois que formen part de la Selecció de Catalunya o que estan becats a la Residencia Blume pel seu alt rendiment esportiu, que han estat campions de Catalunya a nivell federat i escolar, que han competit al campionat d’Espanya .... en fi, malgrat les dificultats de tota mena, o potser per això mereixen, el màxim reconeixement. Valgui doncs aquest comentari com a personal homenatge a tots aquells que han fet possible arribar fins aquí.

Dit tot això però, em cal tornar a l’actualitat dient que el proper dissabte a partir de les cinc de la tarda al Casal de la Ravaleta, els Cadets, que encara no han perdut cap partit a la lliga catalana, es proclamaran matemàticament campions si guanyen a la Vall d’Hebrón, i estic segur que ho aconseguiran. A continuació, els seniors jugaran contra el Martorell un partit que, si guanyen, també els convertirà en campions de lliga de la Segona Divisió Catalana, pujant automàticament a Primera Divisió. Els cal el nostre suport anímic i moral (segurament també l’econòmic) que reconegui el seu esforç i treball, així que, el dissabte, omplim el Casal de la Raval de Cristo de caliu amb el crit de FORÇA VOLEI ROQUETES.



Bona nit i bona sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada