dimarts, 30 de març del 2010

L'Alcalde llegeix el meu bloc .... i li emprenya

Efectivament avui, al Plenari de l’Ajuntament, Paco Gas ha fet referència al meu bloc i ha donat mostra del molt que li molesta que, a diferència del que passa en els mitjans de comunicació municipal, pugui expressar la meva opinió.

Ho sento Paco, hauràs d’aguantar-te. Ja estem farts de censura, d’amenaces, d’insults i de manca de respecte als més elementals principis democràtics. El meu bloc és una eina personal d’opinió i comunicació de reflexions personals, i si no t’agrada el que dic, ho tens fàcil, no el llegeixis, però el que és segur és que no em faràs callar, ni a mi, ni als meus companys.

De tota manera em permeto aconsellar-te que, com Alcalde, canvies d’actitud i deixes de faltar al respecte a les persones que no congreguem amb la teva manera de dirigir els interessos dels roqueteros i roqueteres. Tens la majoria per governar l’Ajuntament i el que et cal és fer-ho, i, a nosaltres, des de l’oposició, ens toca controlar el teu govern i manifestar allò que creguem oportú de la vostra manera de fer les coses.

Per cert Alcalde, la llista de factures pendents de pagament del nostre Ajuntament, que et vam demanar el 23 de febrer, encara no la tenim. Seguiu sense convocar la Comissió Especial de Comptes per aprovar el Compte General del Pressupost de l’any 2008, impedint-nos conèixer el detall dels números de l’Ajuntament d’aquell exercici. Segueixes incomplint la legalitat quan mantens al Plenari el nostre grup separat i partit als extrems de la taula, incomplint allò al que tu mateix et vas comprometre. Ah!, i perdona la reiteració, però seguim sense tenir accés a la Revista Roquetes ni la possibilitat que cap regidor del nostre grup pugui ser entrevistat per la Emissora Municipal Antena Caro, a diferència dels regidors del Govern municipal.

Finalment Paco, tenir la majoria no vol dir tenir la raó sempre i en tot moment, i t’ho dic des de l’experiència d’haver participat en molts anys de majories i, si em permets, un últim consell, també des de l’experiència, de vegades cal fer una petita parada i reflexionar. Si ho fas, veuràs que no som tan diferents a aquells amb els que vas governar uns quants anys el nostre Ajuntament.

P.D. Amb tota sinceritat, si per alguna cosa de les que he dit en aquest bloc, o qualsevol altre mitjà de comunicació t’has sentit insultat et demano públiques disculpes.

Bona nit i bona sort.

1 comentari:

  1. Amic Miquel. No sé el perquè, però hi ha un tipus determinat d’individu que quan està al poder fa el que, des de l’oposició, deia que no s’havia de fer.
    A la dreta (i qui vulgui que s’ho entengui) no els agrada gens ni mica no poder controlar els mitjans de comunicació i fins i tot les opinions dels ciutadans i les seves pròpies ments. De poder-ho fer, de ben segur que no ens deixarien pensar.
    Vull acabar amb unes frases que he llegit avui al Periódico de l’humorista Leo Bassi: “L’ànec representa la patologia que és intentar regular l’espai de llibertat que sempre ha estat Internet”, fent referència al control que s’intenta exercir sobre Internet per part d’algunes administracions. I la segona en referència a les eleccions del passat cap de setmana a Itàlia. “La democràcia no pot funcionar si no hi ha una llibertat d’informació”. (http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=700611&idseccio_PK=1013)

    ResponElimina