dimecres, 9 de juny del 2010

49 DIES

Efectivament, fa quaranta nou dies que no tenia contacte amb tots aquells que aneu seguint, de forma més o menys habitual les meves cabòries a través del bloc. Ho he de reconèixer, l’acumulació d’activitats que s’han ajuntat en aquest període han fet impossible trobar el temps necessari per anar penjant nous comentaris sobre tot allò que anava esdevenint al meu àmbit més proper. Certament, quaranta nou dies donen per a molt i les qüestions acumulades, per tant, son moltes. En aquest i els propers comentaris us aniré posant al dia.

Però, abans de continuar, m’agradaria fer-vos saber que el passat dia 31 de maig l’equip cadet masculí del Club de Volei Roquetes conqueria el quart lloc del Campionat d’Espanya a la localitat murciana de Los Alcazares. Tan sols una inoportuna lesió de Manel i una mica de mala sort els va impedir disputar la final desprès d’anar per davant el primer set i bona part del segon al partit de semifinals. Una llàstima, però és igual, aquest quart lloc ens sap a molt a tots aquells que hem anat seguint la seva trajectòria i cal que tots plegats ens sentim molt orgullosos d’aquests joves del nostre poble que han portat amb honor el nom de la Roquetes per Catalunya i Espanya.

Moltes felicitats per a tots ells, el seu entrenador Benjamín Cuevas, el president de la Entitat i pare de l’entrenador, els membres de la junta directiva, i també als pares que han compartit l’esforç i sacrifici dels seus fills acompanyant-los als successius reptes.

Enhorabona campions.

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada