dilluns, 21 de febrer del 2011

Elecció del candidat socialista a l'Alcaldia de Roquetes

Divendres la nit, a l’emblemàtica sala Clavé de la Lira de Roquetes que tanta història de la vida social i cultural de la nostra ciutat ha viscut, els afiliats i simpatitzants  dels socialistes de Roquetes em feien l’honor d’elegir-me, per segon cop, com a candidat a l’Alcaldia per la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals del mes de maig.
El fet de veure la sala plena de gom a gom de companys i companyes, amics que volien mostrar el seu recolzament i confiança per a que torni a encapçalar la candidatura i el projecte dels socialistes al nostre Ajuntament, sincerament, em va emocionar. Malgrat tots els intents d’arraconar-nos políticament per aquells que van perdre les eleccions ara fa quatre anys, la presencia de tantes persones en un dels actes més importants per a qualsevol partit democràtic, com és l’elecció del candidat a l’Alcaldia, demostra que estem vius i més forts que mai.
La situació que vam deixar a l’Ajuntament, ara fa quatre anys, era molt diferent de la que hi ha actualment, i també és cert que la crisi econòmica està causant estralls a una part important de la societat del nostre poble. L’Ajuntament, avui, és molt més pobre econòmica i democràticament, i més de set-cents conciutadans no tenen feina i volen respostes, especialment d’aquells que representem a l’Administració que els és més propera. Així doncs, tenim clares quines han de ser les nostres prioritats.
Volem contribuir a canviar les coses, a millorar-les, sabent que en un context tan especialment complicat caldrà l’ajut de tothom, però sent conscients també que cal un lideratge clar, fort.
Vull que Roquetes torni a tenir un Alcalde que ho sigui de tots i totes els roqueteros i roqueteres, que promogui el diàleg com a pas previ per arribar al consens, que no converteixi als rivals polítics en enemics. Un Alcalde amb les portes obertes del seu despatx a tothom, implicat en la vida de totes les entitats i associacions. Un Alcalde que respecte les regles del joc democràtic .......
Mantinc la mateixa il·lusió que el primer cop que vaig anar  a una candidatura a l’Ajuntament, la mateixa de quan vaig a formar part de la Junta Directiva del Patronat de Festes, o de La Lira de Roquetes. Em sento amb més força i preparació que mai per contribuir a resoldre el difícils reptes que se’ns plantegen, i em sento també molt acompanyat per emprendre aquest llarg camí que ens ha de portar a les eleccions del mes de maig.    
Ens venen tres mesos de molta feina, volem aconseguir fer arribar les nostres propostes al màxim de roqueteros i roqueteres, i .convenç-se’ls que tenim el millor projecte per a Roquetes, i les persones més preparades per a dur-lo a terme.
Per a aquest camí que ara comença compto amb tots els que, com natros, creieu que Roquetes s’ho mereix.  
Bona nit i bona sort.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada