dimarts, 10 de maig del 2011

Roquetes 161 anys de municipi independent

L’escrit que segueix és l’editorial que encapçala el nostre programa electoral, que a partir d’avui anireu rebent a casa tots els roqueteros i roqueteres.

El passat 14 d’abril Roquetes celebrava el seu 161é aniversari com a municipi independent. En aquest més de segle i mig d’història la transformació del municipi ha estat molt més que evident. Des d’aquella acta fundacional signada al Carrer de la Gaia, a la casa del senyor Bosch Rossell, fins al dia d’avui els avenços de la Ciutat han estat constants. Malgrat tots els molts moments de dificultat que ha viscut Roquetes des d’aquell llunyà 14 d’Abril, la voluntat ferma dels roqueteros i roqueteres de ser protagonistes del seu futur, del nostre futur, ha permès arribar fins aquí.

Roquetes avui compta amb infraestructures, equipaments i serveis públics que mai no haguessin somiat aquells primers dirigents municipals però, en bona part, tot lo que avui tenim es deu a la seva voluntat irreductible de que Roquetes fos un poble independent. En vicissituds diverses, moments complicats de guerres i epidèmies, amb períodes de república o monarquies dictadura o democràcia, moments de molt dinamisme econòmic o de crisi, Roquetes ha continuat avançant cap a un futur millor.

“Ho hem fet entre tots i ho hem fet per a tots”, deia sovint Mariano Gil, el que ha estat el nostre Alcalde vint-i-quatre dels darrers trenta anys, i efectivament això ha estat així. Ell va rebre el llegat que li van deixar Àngel Poy i Jordi Itarte, els seus antecessors, com aquests l’havien rebut d’altres Alcaldes i com el mateix Mariano va deixar a Paco Gas i aquest deixarà quan acabi el seu mandat.

Els socialistes de Roquetes, hem tingut el privilegi de participar activament de moltes de les principals transformacions que han millorat la qualitat de vida dels roqueteros i roqueteres.


Amb aquest candidat a Alcalde i amb la seva experiència i capacitat de treball, amb un programa d’actuacions equilibrat, raonable i possible, amb una candidatura de persones solvents, vinculades al teixit associatiu de Roquetes, il·lusionades i disposades a deixar-se la pell per seguir millorant la qualitat de vida de tots els roqueteros i roqueteres, els socialistes estem disposats a formar un Bon Govern per a Roquetes.

Ajudeu-nos a aconseguir-ho, no deixeu que us tornin a enganyar fent el contrari del què deien que farien, ni permetent que pactes estranys distorsionin la vostra voluntat.

Desitjo que aquest editorial sigui un bon element de reflexió en aquests moments de campanya electoral.

Bona nit i bona sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada