dimecres, 15 de setembre del 2010

La Rosa de Roquetes juliol 2010

Alguns seguidors d’aquest bloc m’havíeu demanat de penjar en PDF la revista LA ROSA que, des del PSC de Roquetes, de forma periòdica fem arribar als roqueteros i roqueteres donant la visió d’aquelles coses que, al nostre parer, han de ser subratllades de l’activitat política municipal.

El cert és que amb aquest bloc, he pretès des de l’inici plantejar reflexions personals en clau eminentment local (no exclusivament polítiques). Entenc però que LA ROSA DE ROQUETES, tot i estar centrada bàsicament en l’activitat política del grup del PSC a l’Ajuntament, representa també una part de la opinió que puc subscriure perfectament, i fer-la per tant arribar. mitjançant aquest instrument de comunicació electrònica, a tots i totes els que seguiu el meu bloc.

Així doncs, consultat amb els companys del Consell de Redacció de la revista, a ells i a mi, ens ha semblat be atendre la petició que us deia a l’inici d’aquesta entrada. Per tant, aquí us deixo el número de juliol de la ROSA DE ROQUETES, i a la següent entrada, l’especial de La Ravaleta.


Bona nit i bona sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada