dijous, 23 de setembre del 2010

L'informe del SAM (1)

Haureu trobat estrany que, en contra del que vaig dir a l’entrada del primer dia d’aquest mes de setembre “Teatro del bueno”, he tardat uns quants dies en tornar a parlar dels famosos informes del Servei d’Assistència Municipal de la Diputació de Tarragona, que segons l’Alcalde no tenim. Els motius per no haver-ho fet, es sintetitzen en tres gran raons.

La primera, la peresa infinita que em produeix sortir al pas d’acusacions injustificades de ser un mentider, per part d’una persona que, com Alcalde, no ha destacat especialment en ser respectuós amb la veritat, ni amb les regles del joc democràtic. La segona, haver escoltat a l’ínclit regidor Alegret, en les declaracions de desprès del Plenari del passat 31 d’agost a l’emissora Antena Caro (que us recomano escolteu), amenaçant,en nom del govern que forma part, de fer un escrit al President de la Diputació per tal que prengués represàlies vers el funcionari que hagués pogut facilitar l’informe tècnic, que segons l’Alcalde no existeix. La tercera raó finalment estrictament tècnica, per als meus coneixements autodidactes del “Blogger”, baixar una entrada en format PDF ha resultat d’una dificultat més gran del que jo havia previst.

Superades dos de les raons, la primera i la tercera, i havent pres precaucions per evitar a cap persona problemes injustos e innecessaris, passo avui a publicar en PDF la sol·licitud de les qüestions d’àmbit general que el Grup Socialista de la Diputació va fer al SAM, i que un cop resoltes ens les van fer arribar al nostre Grup Municipal. Aquest segons document, us l’enllaçaré en una de les properes entrades.

http://www.scribd.com/doc/37940486/Solicitud-Al-Sam
Bona nit i bona sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada