diumenge, 17 d’abril del 2011

Continuarem lluitant, un dia i un altre.......

El passat dia de Sant Josep publicava a aquest bloc el nom de les persones que m’acompanyaran a la candidatura que el Partit dels Socialistes de Catalunya presentem a les eleccions del dia 22 de maig a l’Ajuntament de Roquetes. En aquell article us deia que em sentia molt orgullós d’aquest grup de persones, i avui ho torno a dir, m’hi sento molt orgullós de totes i tots els que van decidir treballar per Roquetes i la seva gent a canvi de res, ara des d'una candidatura a l’Ajuntament. Persones amb conviccions i principis, que han volgut anar a la nostra llista, tal com vaig dir, des de la militància socialista o des de la independència partidista. Tots i totes tenen la meva estima, comprensió i recolzament, especialment quan tenen necessitat d’aquest ajut perquè, com diu Brecht, les coses que els passen no tenen explicació.
Els que no heu seguit les xafarderies i maledicències, que amb certa fruïció han difós algunes “rates de claveguera”, no entendreu el perquè d’aquest escrit de reafirmació i confiança en els companys i companyes de candidatura.  Ho intentaré aclarir, els primers dies de la setmana que avui acabem, un familiar d’una de les persones que conformaven la candidatura, ha tingut un problema amb la justícia, del que hores d’ara no en podem parlar ningú per estar sotmès el cas a secret de sumari per part del jutge instructor. No sabem si a aquesta persona se li imputa algun càrrec o no, però en qualsevol cas, si així fos, te el dret a ser considerat innocent fins que la justícia digui el contrari.
Dit això, i amb la mateixa claredat, he de dir que no hi ha cap candidat a la llista, que vam fer públic el 19 de març, que hagi estat detingut, ni estigui imputat, ni tingui cap motiu legal o moral per a no continuar anant a la nostra candidatura, i aquesta és la realitat que alguns, per interessos partidistes, han desvirtuat amb acusacions difamatòries, sense importar-los el mal que podien ocasionar embrutant el nom de persones innocents. Fins aquesta pobresa moral arriben alguns per tal de guanyar uns quant vots, quina pena!!
Fruit de tot plegat aquesta persona, a la que les “rates” han atacat despiadadament, va renunciar ahir a formar part de la nostra candidatura, creu que així evitarà que es continuï llençant porqueria a un projecte per a l’Ajuntament, en el que hi ha participat i en el que hi creu. Voldria que tingués raó, l’hi agraeixo aquest gest de generositat i sap que te el meu suport, però no tinc gens clar que, aquestes “rates”, es conformin amb tan poc botí.
·         Hi ha moments en què el perquè de les coses que passen no te explicació. Només cal, llavors, veure com som nosaltres. Aquesta és la diferència. Els altres que difamen o calumnien, no són res més que parallofa. Hi ha gent, per sort, amb punts de mira més alts que lluiten un dia i un altre. Aquests que lluiten tota la vida són els imprescindibles ( Bertold Brecht ).

Bona nit i bona sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada