dimarts, 18 de gener del 2011

Irene Trullen Mulet debuta al cinema



Fotograma de Blog amb IreneTrullen (quarta per l'esquerra)
 
A la portada del “Magazine” de La Vanguardia del passat cap de setmana, apareixien les protagonistes femenines de la pel·lícula “Blog” opera prima de la directora catalana Elena Trapé, que s’estrena el proper 21 de gener, i que ja va rebre una menció honorífica a una de les seccions oficials del Festival de Sant Sebastià.

Aquest comentari, que no passaria de ser altra cosa que una referència anecdòtica d’un aficionat al cinema, té en aquest cas una consideració local que permet entendre el perquè, avui, em decideixo a parlar-ne. Entre aquestes joves actrius es troba la roquetenca Irene Trullen, una estudiant de batxillerat tecnològic que, emulant a la enyorada Mercè Lleixà, torna a vincular Roquetes amb l’anomenat Setè Art.

Irene, a la que ja hem pogut veure a la “tele” fent publicitat d’alguna reconeguda marca de telefonia mòbil, tot i naixer a Barcelona és filla de pares roquetencs, i aprofita molts caps de setmana i períodes de vacances per venir a Roquetes, i gaudir de les activitats pròpies de la seva edat amb la colla d’amics i amigues d’aquí.

Des d’aquest bloc desitjo que la “peli” sigui tot un èxit, i que, si aquest és el seu desig, tingui una carrera plena de satisfaccions personals i professionals. Molta sort Irene, però no descuidis els estudis.

Bona nit i bona sort.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada