dijous, 10 de juny del 2010

Festa de la Rosa

Aquest passat diumenge dia 6, els socialistes de Roquetes, varem celebrar un dinar-trobada al Casal de la Ravaleta amb motiu de la Festa de la Rosa o Festa de la Primavera, que a molts altres indrets del nostre país te ja una certa tradició.

El cert és que ens venia de gust trobar-nos en un ambient distès amb la nostra gent, en aquests moments de màxima dificultat política degut a les mesures que tant el Govern d’Espanya com el de Catalunya (i la resta de governs europeus) es veuen en l’obligació de prendre per poder superar la greu situació que passa la nostra economia. Volíem compartir les preocupacions i el malestar d’aquells que ho passen malament i a la vegada demanar-los confiança en el futur.

La convocatòria va ser un èxit, érem més de 250 persones, que vam menjar una deliciosa paella cuinada com sempre per Maria Victoria, amb l’ajuda d’un bon grup de col•laboradors que, des de primera hora del matí, van treballar per a que tot estigués perfecte.

Vam comptar amb la presència de diferents càrrecs institucionals, entre els quals estaven el coordinador dels Diputats del PSC al Congrés, el company Francesc Vallès, la Subdelegada del Govern Teresa Pallarès, i altres càrrecs socialistes de les Terres de l’Ebre.

Aquí us deixo un petit reportatge fotogràfic.

Bona nit i bona sort.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada