dimarts, 14 de setembre del 2010

El Plenari d'avui 14-9


La veritat és que, desprès d’alguns plenaris amb tensió ambiental, crec que ens calia a tots plegats tenir un Ple com el d’avui. Tots els punts de l’ordre del dia aprovats per unanimitat, i pràcticament sense debat.
Les propostes ja feien preveure que seria un a sessió tranquil·la, els convenis de col·laboració de l’Ajuntament amb diferents entitats, com la Lira de Roquetes, el Club Esportiu Roquetenc, el Volei Roquetes, el tirador d’elit Joan Alcoba o el Patronat de Festes, sempre han comptat amb el suport de tots els grups  polítics del Consistori, des que s’aprovà la Llei de Subvencions l’any 2003, que obligava a fer convenis de col·laboració a aquelles entitats que, per la seva activitat, rebien més diners de l'Ajuntament. Seguint la línea encetada llavors, pels governs anteriors, seran 145 mil euros del pressupost municipal els que aniran a parar a aquestes entitats.
Com deia a la meva intervenció, fent meves les paraules de l’anterior Alcalde, el poble que no te entitats no es un poble viu, i afortunadament, a Roquetes, amés de les que hem aprovat avui els convenis, tenim moltes entitats que conformen bona part de la activitat social, cultural o esportiva de la nostra ciutat. Cal per tant cuidar-les.
També avui, hem aprovat un conveni amb el Departament d’Educació, que manté la línea encetada el 2006 de fer possible que, a l’Institut de Roquetes, es segueixi impartint el Cicle Formatiu de Segon Grau de Perruqueria, dintre la família d’estudis d’imatge personal. Aquests estudis, iniciats com deia el 2006, a petició de la comunitat educativa de l’IES, han comptat amb el recolzament de l’Ajuntament des del seu inici. Fent-nos càrrec dels costos del lloguer del lloc on s’han impartit els estudis aquests quatre anys, així com de la neteja i manteniment de les instal·lacions. El conveni aprovat avui és una renovació de l’anterior, fent-se en aquest cas per dos anys, assumint la Generalitat el cost de neteja del local.
En fi, crec que tots en teníem ganes de tenir un Plenari tranquil, i els punts a l’ordre del dia han fet possible que això fos així.
Bona nit, i bona sort.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada