dissabte, 19 de març del 2011

Candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya a Roquetes

 
Candidatura PSC 2011
 


 
Ahir la nit,, a la mateixa sala emblemàtica de la Lira de Roquetes on vaig ser proclamat candidat a l’Alcaldia, els afiliats i simpatitzants del PSC hem aprovat la candidatura amb la que afrontarem el repte de continuar sent la força política amb més suport popular dels nostres conciutadans, i recuperar el govern de l’Ajuntament.

Tal com em vaig comprometre el dia de la elecció, la candidatura te una combinació d’experiència i renovació, de representació de tots els àmbits territorials del nostre municipi, de dones i homes en relació paritària, de gent jove i també de persones que han dedicat molts anys de les seves vides a treballar per Roquetes en àmbits associatius o polítics, a la fi una candidatura compromesa amb un projecte per a Roquetes, que te com a principal prioritat millorar les condicions de vida de tots els roqueteros i roqueteres, i contribuir a la creació de llocs de treball des del govern de l’Ajuntament.




Personalment, em sento molt orgullós d’aquest grup de persones que, en un moment on la política no cotitza precisament a l’alça, han acceptat  destinar un temps important de les seves vides (alguns/es els propers mesos i els altres els propers quatre anys) a representar personalment la proposta dels socialistes  per al nostre Ajuntament. Alguns ho farem des de la nostra militància socialista, d’altres com a independents, però a uns i altres ens uneix la voluntat de contribuir a tenir una Roquetes millor.

Estem convençuts que amb aquest equip, il·lusionat, i disposat a deixar-se la pell per Roquetes, podem assolir els reptes que ens depara un present ple d’incerteses on tanta faena hi ha per fer.

Bon cap de setmana.

P.D. Ens falta la foto de Pilar Cortiella que tanca la candidatura i ahir, per motius laborals, no va poder estar a la Lira amb tots natros.

1 comentari: