dimecres, 14 d’abril del 2010

Roquetencs (2)

El segon roquetenc dels que us volia parlar, és la persona que, el proper dissabte 17 d’abril en el decurs del tradicional sopar al Casal de la Ravaleta, serà proclamada Roquetenc de l’Any 2009. Es tracta de Ramon Castellà Castelló una persona que la seva proverbial timidesa i voluntat de passar desapercebuda, impedeix que el seu treball, en benefici de la societat del nostre poble, sigui conegut per la majoria dels seus conciutadans.

Des que el conec, Ramon ha estat relacionat sempre amb l’ajuda a les persones amb més necessitats. Ha estat, i és, una peça clau de l’equip de Caritas Diocesana, sempre posant el seu granet de sorra i la seva dedicació anònima en benefici dels que menys tenien. En aquests moments, que la duresa de la crisi econòmica ha generat tantes dificultats i situacions dramàtiques a tantes persones, la feina de gent com Ramon adquireixen una especial rellevança.

Per aquest motiu, tots aquells que, a títol individual o en representació d’Entitats i Institucions de la nostra Ciutat, podien participar com a electors del “Roquetenc de l’Any 2009” van decidir de forma majoritaria que el nom de Ramón Castellà s’afegís a la llista de guardonats amb aquesta distinció que honora a qualsevol Roquetenc.

Ramon mai no ha estat home de fotos ni parlaments, el seu treball l’ha fet sempre des de les “bambolines”. Per això, se que el dissabte, malgrat l’orgull, emoció i alegria interna, passarà un mal “rato”.



Enhorabona Ramon i per molts anys..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada