divendres, 20 de maig del 2011

La campanya electoral s'acaba

Ens queden  poques hores per acabar aquests llarguíssims quinze dies de campanya, que seguien a dos mesos de molta intensitat física i emocional. Mitjançant el Bloc, us he anat posant al corrent de qui eren els companys i les companyes que conformaven la nostra candidatura, us he parlat també de les nostres propostes, he fet crítica democràtica als governants actuals del nostre Ajuntament, en fi, he procurat fer explícit allò que volem fer per Roquetes i amb qui ho volem fer, amb tots els roqueteros i roqueteres.
Aquesta nit, amb un berenar, i ball fins que el cos aguanti, a l’Hort de Cruells, acomiadarem com es mereixen aquests dies tan intensos, per això, de manera excepcional, el comentari d’avui el deixaré penjat al bloc aquesta tarda.
Hem caminat per Roquetes de punta a punta. De la Raval Nova a la Raval de Cristo, de la Raval de la Mercè als Pilans o La Torre d’En Gil.... hem estat pels disseminats urbans del nostre terme municipal, Mirambó, Terrapico, Colomar, Urgell, Parellades, Pandorga, Carretera dels Reguers.... volíem arribar a tots i cada un dels roqueteros i roqueteres, que ens veiéssiu, parlar amb vatros, explicar el nostre projecte i, certament, ens sentim orgullosos d’haver fet bona part de tot allò que ens havíem proposat.
Voldria acabar aquests comentaris de la campanya electoral de les eleccions municipals 2011, publicant la carta personal, que formava part de la revista del nostre programa electoral, em segueix semblant una bona síntesi del que hem viscut en aquests quatre anys, i cap a on volem anar a partir del 22 de maig.
Benvolguts conciutadans, ara fa quatre anys, després de les eleccions, vareu assistir perplexos a un pacte del que ningú us en havia parlat prèviament, un pacte sense afinitats polítiques ni personals, un pacte fet per anar en contra dels socialistes, no per anar a favor de Roquetes.
Molts de vosaltres ens vareu fer arribar la vostra incomoditat democràtica, alguns no ens havíeu votat però sentíeu que us havien estafat, que s’havia mercadejat amb el vostre vot. Altres ens dieu que no tornaríeu a anar a votar. A tots us vaig dir el mateix, que el pacte havia estat legítim (la llei ho permet), però si us havia incomodat, la solució no era abstenir-se d’anar a votar La solució per mostrar el vostre descontentament era justament la contraria, calia que anéssiu a votar les properes eleccions municipals, i ja les tenim aquí.
Ha arribat el moment de dir si us va parèixer be o no aquell pacte estrany de tots contra nosaltres. Però també ha arribat l’hora de manifestar, amb el vostre vot, si voleu que aquella situació es torni a repetir, perquè no ho dubteu, aquells que van propiciar el pacte segueixen pensant que guanyi qui guanyi les eleccions, si poden, evitaran que els socialistes tornéssim al govern municipal.
La situació que rebrem, després d’aquests quatre anys de govern, en res te a veure amb la que vam deixar el maig de 2007. Ni la situació social i econòmica de Roquetes, després de quasi tres anys de crisi econòmica mundial, és la que vam viure aquells quatre anys de legislatura. Ni la gestió econòmica de l’Ajuntament, per l’actual govern municipal, deixarà altra cosa que un endeutament brutal, i la pèrdua del prestigi econòmic que l’Ajuntament de Roquetes havia tingut  des de temps immemorial. Caldrà doncs, esmerçar tots els nostres esforços en remuntar la situació econòmica del municipi, reduint l’atur, i recuperar la solvència econòmica de l’Ajuntament. Aquest  serà el nostre principal objectiu.
Volem tornar a governar, com ho vam fer durant vint i quatre anys gràcies a la vostra confiança, per a tots els roqueteros i roqueteres sense distincions. Que ningú sigui més que ningú per raó de sanguinitat, amistat o militància política. Volem que l’Ajuntament s’obri a tots els roqueteros i roqueteres, però volem sobretot que la nostra gestió, el nostre treball des del govern de l’Ajuntament sigui clar, transparent, sense dubtes per a ningú.
Compartint aquest compromís, m’acompanya una candidatura de dones i homes que estimem Roquetes, preparats per assumir els reptes que ens depararà la difícil situació de l’Ajuntament. Amb una fulla de serveis a Roquetes impecable, amb anys d’experiència i  dedicació a les entitats i associacions del nostre poble. Tenim també un bon projecte de futur, realista i possible, que podeu analitzar amb detall en aquestes pagines.  Sols em queda doncs demanar-vos un cop més la vostra confiança., perquè som persones amb bon cor que no us defraudarem.
Gràcies a tots i totes els que heu seguit els comentaris que he penjat aquests dies, voldria haver estat a l’alçada del vostre interès.
Que tinguem sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada